Strekhjerte er:

2021:

Halla! Tida flyr. Under dette kan du lese og se hvem jeg var tidligere år – men nå, i 2021, når jeg skriver dette, så er jeg kvinne (34) som jobber i Flamme Forlag halvparten av tida som bokhandelansvarlig, og på Tronsmo Bokhandel annahver helg og litt når det trengs som ekstrahjelp, jeg skriver og har gitt ut fire bøker og en boksingel hittil og håper det skal bli flere. Jeg er glad i quiz, øl, moreller, sjokolade, bøker, katter, å gå uten strømpebukser når det er varmt, å gå med gode, tjukke strømpebukser som ikke klør når det er kaldt, å se filmer jeg har sett før om igjen, å se på TV-serier jeg har sett før om igjen, å gå på konsert og dra på festival, å hoppe på trampoline om jeg får sjansen og jeg har fortsatt aldri turt å hoppe fra 5-metern, men det håper jeg at jeg tør en gang. Det er aldri for seint! Før det er det.

Jeg har blogga sida jeg var 15 og hatt denne bloggen siden 2006. Det kommer aldrig va över för mig, som Håkan synger. Jeg skriver om ting jeg tenker på til de som vil lese. Hepp!

2013:

foto: Heidi Furre
Linn Strømsborg (foto: Heidi Furre)

Jeg er bokhandlerske og jeg skriver når jeg kan. Jeg liker TV-serier, internett, bøker, katter og kaffe. Jeg har ikke lært meg å drikke rødvin enda, men er veldig glad i øl. Jeg liker bedre å hoppe på trampoline, gå på epleslang, ha musikkquiz eller sitere filmer enn å konversere i middagsselskaper, jeg liker festivaler bedre enn storbyferier, gatekjøkkenmat bedre enn salat og Paradise Hotel bedre enn Dagsrevyen. Men jeg er voksen og jeg bor aleine i en liten leilighet i Gamlebyen. Jeg kan sykle, lage pannekaker og flippe dem i lufta, hoppe fra 3-metern uten å tro at jeg skal dø og jeg kan danse. Hele natta.

Jeg liker folk som er snille, jenter som er kule og gutter som er morsomme. Jeg er god til å lage Topp 5-lister og verdens dårligste på høflig smalltalk. Det er ikke frekkhet, det er bare dustete redsel. Jeg jobber med det. En kompis av meg har laga en smalltalk-app. Den funker i noen tilfeller.

Jeg lever enda, i hvert fall.

2009:

linn

Jeg er bokhandlerske og jeg skriver bøker. Jeg liker iskaffe om morgenen og øl om kvelden, og alltid bokscola. Jeg er god til å sykle, hoppe fra 3-metern og brygger, spise moreller, gjøre guilty pleasures til ting som er greit å like og til å lese mens jeg går. Når jeg tror at alt går til helvete, så må jeg gå på biblioteket eller lese en bok et annet sted. Det pleier å funke. Typ, om alt går til helvete, så har jeg fortsatt Tormod Haugen/Pedro Carmona-Alvarez/Nils-Øivind Haagensen/Johan Harstad/Ruth Lillegraven osv.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.