Strekhjerte er:

2013:

foto: Heidi Furre
Linn Strømsborg (foto: Heidi Furre)

Jeg er bokhandlerske og jeg skriver når jeg kan. Jeg liker TV-serier, internett, bøker, katter og kaffe. Jeg har ikke lært meg å drikke rødvin enda, men er veldig glad i øl. Jeg liker bedre å hoppe på trampoline, gå på epleslang, ha musikkquiz eller sitere filmer enn å konversere i middagsselskaper, jeg liker festivaler bedre enn storbyferier, gatekjøkkenmat bedre enn salat og Paradise Hotel bedre enn Dagsrevyen. Men jeg er voksen og jeg bor aleine i en liten leilighet i Gamlebyen. Jeg kan sykle, lage pannekaker og flippe dem i lufta, hoppe fra 3-metern uten å tro at jeg skal dø og jeg kan danse. Hele natta.

Jeg liker folk som er snille, jenter som er kule og gutter som er morsomme. Jeg er god til å lage Topp 5-lister og verdens dårligste på høflig smalltalk. Det er ikke frekkhet, det er bare dustete redsel. Jeg jobber med det. En kompis av meg har laga en smalltalk-app. Den funker i noen tilfeller.

Jeg lever enda, i hvert fall.

2009:

linn

Jeg er bokhandlerske og jeg skriver bøker. Jeg liker iskaffe om morgenen og øl om kvelden, og alltid bokscola. Jeg er god til å sykle, hoppe fra 3-metern og brygger, spise moreller, gjøre guilty pleasures til ting som er greit å like og til å lese mens jeg går. Når jeg tror at alt går til helvete, så må jeg gå på biblioteket eller lese en bok et annet sted. Det pleier å funke. Typ, om alt går til helvete, så har jeg fortsatt Tormod Haugen/Pedro Carmona-Alvarez/Nils-Øivind Haagensen/Johan Harstad/Ruth Lillegraven osv.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.