2016/2

I april dro vi på fjellet til hytta til A, sammen med Tobi, Anna, Ea og Camilla. Jeg hørte på kent hele veien til og fra. Så fikk vi omgangssyke. Eller, heldigvis ikke alle sammen samtidig på hytta, det var bare T som fikk det der. Så han gikk glipp av en skitur, og jeg fikk gleden av å bli med. Jeg har ikke stått på langrenn siden jeg var 11. Det var ca. som jeg huska det, slitsomt, glatt og lett å falle. Men det var en ok tur. Eller, hytteturen var veldig bra, skituren var ok. Dagen etter at vi kom hjem, ble J og jeg syke. Sånn kan våren begynne, med en skitur og omgangssyke, dere. Heldigvis kunne jeg se sesong 5 av Girls mens jeg var sjuk. Vi overlevde alle sammen. Ea fylte til og med et år der, hun fikk Duplo-leker og jeg prøvde å lære henne å knipse. Tante Knips, det er meg. Nå kaller hun meg Tante Linn.

Så fylte jeg 30. Jeg var så frekk at jeg feira dagen før og festa hele natta. Jeg hadde ønska meg quiz, men hun som hadde laga quiz kunne ikke komme. Heldigvis har jeg verdens beste venner, så Beef lagde en to timers musikkquiz til oss og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Da klokka ble halv seks og alle gjestene unntatt Thomas, Krummis og Andreas hadde gått, så tok vi med oss noen øl i veska og stakk ut i parken. Da det begynte å regne, dro vi hjem til Krummis og spiste brødskiver med gulost. Ti på åtte rusla jeg hjemover i sola langs kirsebærtrærne og kjente at det var ganske kult å bli 30. Jeg sov bare til tolv og våkna og var klar for alt. I hvert fall mai! Jeg var i Trondheim på besøk og prata om å være ung og lovende med Eline Lund Fjæren og Gine Cornelia Pedersen. Sjukt stas å få lov å være en del av den gjengen! Så drakk jeg øl på uteserveringa til Kafé Løkka med R og A, og selv om jeg frøys på føttene, så var det verdt det. Så sjukt verdt det. Jeg så på SKAM og heia på Noora og William, og der vi bor nå er det ingen russebusser som parkerer og fester hele natta. J er ganske fornøyd med det, jeg synes det er litt trist. Akkurat det savner jeg med den gamle leiligheten, å våkne til russen i mai. De er så fine. Jeg blei forkjøla og mista stemmen i mai, jeg fikk koppholder til sykkelen min, jeg bada på Sørenga selv om det var kaldt og jeg så både den norske og den danske sesongen av Paradise Hotel.

I juni ble det sommer. Jeg gleda meg til sommerferie og Roskilde. Vi tok danskebåten over og ble stoppa på vei inn. Vaktene sa strengt ifra at dette ikke var noen partybåt, og at hvis vi hadde med oss lydanlegg, så måtte vi ikke spille så høyt. Vi lo og sa at det kom til å gå fint. Vaktene skulle sett oss da vi la oss halv ti etter et par øl. Vi var fem personer i en lugar, vi hadde kjøpt potetgull på taxfreen og leste i hver vår bok i hver vår køyeseng. Vi la oss ikke altfor seint på festivalen heller, dessverre. Det ble ingen soloppgang i år, men vi spilte Bezzerwizzer i campen til Julie da det regna (de hadde tak) og jeg droppa Red Hot Chili Peppers til fordel for Odesza, så sjukt verdt det. Jägermeisteren kom først på bordet under New Order, og vi besøkte først Mojitobussen den siste dagen etter å ha sovet i et par timer på gresset inne på festivalområdet. Vi lagde pannekaker, egg og bacon med primus og var gæmliscamp og det var fantastisk. Jeg leste bøker i teltet når det regna og sto opp tidlig for å kjøpe kaffe hver dag. Den beste festen var en rolig dag på gresset med et par ølbrett på deling da Julie kom på besøk i campen vår og vi ble sittende og prate i stedet for å gå på tidlig konsert. Sånn så det ut:

cimg1148
Og så var det sommer.

2 kommentarer til «2016/2»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.