Så kokoglad kan en treboksforfatter være:

I dag fikk jeg holde boka mi i hånda for første gang. Det så sånn her ut.14445975_10157406598105265_7098251974588425369_n

Jeg beklager at dette ligner mer og mer på en promoteringsside for meg og boka mi, og mindre og mindre på Strekhjerte, men jeg lover at det kommer til å gå over. Sikkert veldig snart. Men siden jeg har dere her, så kan jeg jo invitere dere på slippfest. Det blir den 5. oktober, på et sted i Oslo. Først tenkte vi å ha festen på Angst. Jeg ville kalle festen for Angst på Angst. Det er ikke sikkert jeg hadde fått lov til å kalle festen for det, men jeg likte det og lo for meg selv. Men de var dessverre opptatt, og siden R kommer helt fra Trondheim for å lese for meg, så kunne vi ikke flytte festen til en annen dag, så vi må bare finne et annet sted. Det skal nok gå. Sted og annen eventuell info blir lagt ut på Facebook-eventet etterhvert, så dere kan jo hive dere på der. Nå skal jeg feire meg sjæl litt med iskaffe og kanskje en Clausthaler. Håper dere har en fin fredag!

4 kommentarer til «Så kokoglad kan en treboksforfatter være:»

  1. Gratulerer! Lov å slippe ut glede på bloggen når man gir ut bok, gleder meg til å lese! 😀

  2. Hei! Jeg elsker når du oppdaterer bloggen din! Jeg leste boken din Furuset i fjor. Og jeg ble virkelig rørt. For beskrivelsene dine av Høybråten ga meg flashbacks til min barn og ungdomstid fra den andre siden av Høybråten. Jeg gleder meg til å lese den nye boka de.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.