2016 hittil

Jeg prøver å stå opp tidlig, jeg legger meg tidlig, jeg leser i stedet for å se på TV, jeg tenker på å skrive hele tiden, men får det ikke ordentlig til, jeg går på biblioteket, jeg går tur, jeg løper på tredemølla, jeg speiler meg i garderoben etterpå og fortrenger det jeg ser, jeg dusjer, såper inn kroppen, vasker håret, gjemmer meg i et håndkle, går på jobb, krysser ut ting på lista, jeg spiser lunsj alene med en bok, jeg tar bussen hjem, jeg handler på Kiwi, jeg får trumfpoengene mine, jeg overfører de siste pengene fra lønnskontoen over til brukskontoen, en uke igjen til lønning, jeg sulter ikke ihjel, jeg spiser frokost om morgenen, jeg lager kaffe, jeg bruker skinnjakka mi i stedet for vinterjakka, jeg bruker Converse-skoa i stedet for vinterskoa, jeg teller uker til våren kommer, jeg mater kattene, jeg rydder på kjøkkenet, jeg prøver å ikke kaste bort tida mi på TV-serier, jeg avtaler å møte en venn, jeg legger meg før samboeren min, jeg sovner og får boka i ansiktet, jeg får bustete hår av å gå med skjerf, jeg prøver å huske hvem jeg en gang var, jeg våkner om natta av smerter i brystet, vet ikke om det er panikk eller hjerteinfarkt, sovner igjen og tenker at det må ha vært panikk, siden jeg fortsatt lever, jeg løper på tredemølla, speiler meg i speilet i garderoben etterpå, lukker øynene og tenker at jeg bare må fortsette å løpe, løpe for et sunt hjerte, løpe for en sunn kropp, og jeg står opp tidlig, lager kaffe, spiser frokost, har sola i øynene gjennom soveromsvinduet, åpner dokumentet og på side 76 av 130 endrer jeg kursen i manuset igjen, svinger ut til sida, gjør noe annet, det blir kanskje aldri en bok dette, men det blir det jeg gjør det til.

4 kommentarer til «2016 hittil»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.