Trekning av festivalbok

festivalbok

Eva vant en bok. Dere andre på de gule lappene: jeg håper dere også får en sjukt fin sommer, enten dere skal på roadtrip, festival, konsert inne eller ute, i ei stue eller bare på CD, om dere skal ha ferie eller sommerjobb, om dere er forelska eller ikke, om dere har en stabel med bøker dere gleder dere til, eller en haug med TV-serier å drukne i når det regner. Sommeren har såvidt begynt, selv om sola dessverre allerede har snudd. Ikke sov bort sommernatta uansett, grill og dans og gå sent i seng, hver dag! Kjøp ei hengekøye, gå tur med en hund, dans i en fontene og lag en smoothie morgenen etter. Gjør det igjen!

Til de som eventuelt ønsker seg en festivalbok eller tre til og ikke vant denne gangen, så kan jeg tipse om at Flamme har salg på festivalpakker i sommer. Sjekk dem ut her!

En kommentar til «Trekning av festivalbok»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.