16. juni 2015

På vei til jobb i dag spiste vi frokost på kafé. Jeg sykla med kaffekoppen i hånda i rolig tempo hele veien til jobb. Vingla litt, men klarte meg fint. Jeg ønsker meg koppholder til å ha på styret. Da jeg sykla til det faste sykkelstativet kom det en mann syklende i dress med stresskofferten bakpå setet og hunden sin i bånd i den ene hånda ut fra sykkelstyret. Han vingla også litt, men sykla like sakte og fint som meg. Han hadde hatt, solbriller og grått hår. Etter en lang dag på jobb hvor jeg klarte å få til et lite gjennombrudd for den fine romanen vi jobber med nå, åpna jeg vinduet og en liten øl, snart skal jeg i middag hos en venninne og plutselig, utenfor vinduet, står det et kor som synger Fields of gold og Moon river. Livet i juni, en helt vanlig dag.

En kommentar til «16. juni 2015»

  1. fint! så fint. jeg liker at du har begynt å publisere oftere igjen 🙂 hjertet mitt gjør et lite hopp hver gang jeg ser det

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.