Festivalbok?

IMG_20150609_165309
Jeg fant en litt herpa Roskilde på kontoret, men jeg har teipa den sammen og innholdet er jo fortsatt uskadd – og så tenkte jeg: Kanskje noen vil ha den med seg på festival i sommer? Ferdig herpa, gratis bok som tåler det meste og fortjener en ferie?

Jeg skal ikke på festival i sommer selv, jeg solgte Roskilde-billettene mine og jeg får litt vondt i hjertet av det, men jeg får lage meg mojitos hjemme på kjøkkenet, invitere til dagfest i bakgården for å drikke øl før 12, høre på høy musikk og kanskje dra på en og annen konsert som ikke er på et jorde i Danmark. Death Cab spiller på lørdag, og de spiller ikke på Roskilde, så noe får jeg. Og hvis det regner, så blir vi ikke våte, fordi vi er inne. Men vi får heller ikke støv i håret, soloppganger som perler på en snor, tusenvis av fester på samme sted, sjukt digg egg og bacon-frokost, for ikke å snakke om fish’n’chips, flæskestegsandwich og alt det andre matbodene har å by på. Å, Roskilde! Håper du er deg sjæl neste sommer også.

Si fra i kommentarfeltet hvis du vil ha en festivalbok, enten du skal eller ikke skal på festival. Jag bjuder! Trekning 20. juni

16 kommentarer til «Festivalbok?»

 1. Jeg ønsker meg bok! Jeg skal jobbe som frivillig på Piknik i parken, så festival blir det 🙂

 2. For første gong skal eg nordover og ikkje sørover i sommar. Saman med fine venninner skal vi kjøre frå Vestlandet til Træna for å oppleve midnattssol og musikk i noko eg trur er verdas finaste omgjevnader. Om det blir regn og to grader skal vi halde varmen med brennevin.

  Eg ønskjer meg ei festivalbok til høgtlesing i bilen.

 3. jatakk ^_^ skal på norwegian wood til helga, så selv om den ikke vil rekke å gjøre nytte for seg der så er den nok awesome for lange verandakvelder også. krysser fingrene!

 4. Jeg vil gjerne ha bok. Jeg leser Furuset nå og koser meg skikkelig med den.

 5. Vil veldig gjerne ha en bok!! Spesielt fordi jeg IKKE skal på festival. 🙁

 6. Jeg vil ha bok! Og jeg skal på Roskilde i sommer, for tredje gang – men jeg har ikke vært der siden 2012, så denne sommeren blir som å sette fyr på festivalhjertet mitt igjen! Lykke!

 7. Jeg har innmari lyst på den boka! Lenge siden jeg har lest noe i det hele tatt, og det hadde vært en fin start.

 8. Jeg ønsker meg en festival bok! Jeg har aldri vært på festival så det blir en mulighet til å oppleve det gjennom boken.

 9. Jeg ønsker meg tilbake til friheten og den ubetingede kjærligheten som finnes bare akkurat der, akkurat da. Jeg tror språket ditt kan ta meg dit, tilbake til Roskilde. Jeg elska Furuset og jeg elsker bloggen din, språket ditt er så nært og ekte, gi meg mer og lov meg at du aldri slutter skrive.

 10. Liker bloggen din veldig godt, du skriver svært fint og vil inderlig gjerne ha bok, særlig siden jeg selv ikke skal på noen festivaler i år og ikke har særlig erfaring med festivaler generelt sett. En bok blir jo aldri helt den samme som den ekte opplevelsen, men det blir som en del av det, som et fragment og som «En brøkdel av helheten» (bare for å sitere tittelen på yndlingsboka mi).

 11. jeg skal på Roskilde. for første gang, gitt.
  jeg burde lese boka di der, tror jeg. jeg kan kjøpe den selv, eller jeg kan vinne den.

 12. jeg har et lite pauseår fra roskilde i år. kanskje det heller blir boka denne sommeren.

 13. Ops, jeg kjøpte visst boka i dag, gitt. Fort gjort. Første kapittel lover godt, resten må spares til campen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.