18. desember 2013

OK – husker dere denne?

Eller enda viktigere, husker dere denne?

Jeg hørte så mye på Corona da jeg var liten, jeg syntes hun var så kul, hun hadde langt, fint hår og jeg dansa til «Rhythm of the night» og kunne ikke teksten. Men jeg skjønte at hun sang om noe bra.

Dette var vel i 1994 eller 1995. Jeg var åtte eller ni år gammel. Jeg gikk med kjoler og noe av det beste jeg visste var å lese bøker og å se på MTV. Nå skriver vi 2013, jeg er 27 år gammel og noe av det beste jeg vet er å danse og klappe katter.

Bastille ble sommermusikken min i år med sin fabelaktige «Pompeii». Jeg falt pladask for sounden deres. Og nå har gutta gått hen og laga 2013s beste mash-up og cover av både Snap og Corona. Det blir ikke bedre enn dette, folkens. Skru opp, skru opp, SKRU OPP! Jeg går til jobb til denne låta på repeat, og jeg er tøffere enn toget. Når beaten kommer inn så blir jeg lykkelig langt inn i sjela. Hver gang. De får lov å bli med i kalenderen med bra damer, fordi Peter Broderick alt har sniki seg med – og fordi de covrer noe damer har vært med på før. Det er innafor, det har jeg bestemt.

Nå –

SKRU OPP!

En kommentar til «18. desember 2013»

  1. Haha! Jeg husker begge – for meg var det ca i russetida, og det året jeg bodde i München. Litt eldre enn deg altså, men likevel. Minnene! Jeg var ganske altspisende og hørte disse like mye som Nirvana, og lærte snart å hate fire ikke-blondiner og deres gnagsårsang. (Visste du at hvis du synger What’s going on-sangen på melodien til Don’t worry, be happy, så passer de akkurat helt perfekt?! Hva man ikke lærer på irsk pub-karaoke en søndagskveld…

    Og remixen? Ikke musikk jeg setter meg ned og lytter til, men garantert noe å spille når vi skal danse i stua mi i morgen kveld 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.