17. desember 2013

I januar i år slapp Kid President denne fabelaktige peptalken. Jeg så den sikkert ti ganger den første dagen. This is life, people. You got air coming through your nose, you’ve got heartbeat!

Det er viktig å danse, viktig å ikke være kjedelig – eller ikke kjede seg, det er viktig å drømme, det er viktig å prate med folk, huske på folk, ta vare på folk. Men jeg sier det igjen, det er viktig å danse. I stua, i heisen, på Mono, på bussen, på kontoret, i dusjen, hvor du vil. Noe av det beste jeg veit på min nye jobb er når jeg jobber seint for å lage ferdig singlene våre. Da hører jeg på høy musikk på kontoret som jeg er aleine på, og så danser jeg mens jeg limer singler, stifter singler, lager singler. Bunke på bunke, låt på låt.

Create something that will make the world awesome!

2 kommentarer til «17. desember 2013»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.