16. desember 2013

Farao er artistnavnet til norske Kari Jahnsen, som akkurat nå er på turné med min favorittislending av 2013: Ásgeir Trausti. Hun har ikke sluppet så mange sanger enda, men «Tell a lie» har sneket seg inn i spillelistene mine etter en trøtt morgen i senga da J hadde Morragym på RadioNova og de avslutta en av sendingene med den. Jeg nynna på den resten av dagen og så var det gjort. Farao er drømmende og sår musikk, akkurat passe til en mørk vinter med frostrøyk ut av munnen og hodetelefoner til å holde øra varme. Det største utvalget av musikken hennes har jeg funnet på SoundCloud.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.