15. desember 2013

Mamrie Hart, dere. For ei dame. Herregud. Jeg vet liksom ikke helt hva jeg skal si, men jeg tror jeg vil si noe om følgende: Det er digg at hun er så tøff i trynet. Det er gøy å lage drinker, og det er enda morsommere å se Mamrie Hart drikke dem. Det er gøy at hun drar massevis av referanser og kleine ordspill. Det er gøy, det er gøy, det er gøy!

Hvis jeg kjeder meg, så ser jeg på Mamrie Hart. Hvis jeg er ensom, så ser jeg på Mamrie Hart. Hvis jeg føler meg som en kjedelig tjej, så ser jeg på Mamrie Hart.

Alle burde ha Mamrie på heltelista. Det er lov å ikke bare være søt og pen og bare drikke én Cosmopolitan på byen med kort kjole som Carrie i Sex & the city. Man kan ha fest med én venninne – eller mange, eller en kompis eller ti også, og slippe shotteglass oppi ølglass og le sånn høyt og stygt og våkne morgenen etterpå med vondt i hodet og magemusklene fordi man har ledd så mye. Enten av Mamrie eller av seg sjæl. Det er også lov å bare drikke Pepsi Max eller vann og allikevel le av Mamrie. Her kommer min favoritt, kos dere med den:

We´re sending the wrong message to the youth of America! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.