10. desember 2013

Har dere hørt på London Grammar, eller? Det er stemmen på den Disclosure-låta som i hvert fall jeg har hørt på i hele sommer, den triste stemmen som heldigvis dukka opp på et helt album. London Grammar er en tjej og to fyrer, det er stemmen til Hannah Reid som fyller hele meg når jeg trykker på Play, som fyller hele rommet når jeg skrur opp, som synger om å krangle om natta og å kaste bort ungdomstida. Hør på London Grammar, jeg tror skiva passer like godt nå om vinteren som i høretelefoner midt på sommeren.

London-Grammar-If-You-Wait

3 kommentarer til «10. desember 2013»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.