5. desember 2013

Fordi du kyssa meg og spurte: Er du med? Fordi du bodde rett over gata fra festen. Det var praktisk. Fordi noen har det verre. Minst fem av pinnedyrartene formerer seg ved selvkloning. Det vil si at alle er helt identiske, det vil si at de ikke har hatt sex på over en million år. Noen har det verre.

Fordi Frøydis er en av mine dyktigste, mest talentfulle og kjæreste venner. Fordi hun endelig har debutert som forfatter. Fordi vi, da vi bodde på Skullerud sammen, lå på gulvet og grudde oss til eksamen, dunka hodene våre i veggen når vi sa noe dumt foran en gutt vi kanskje likte bedre enn en annen, drakk te og prata i timesvis på det lille, rare kjøkkenet, passa på Biggen og den hjemløse katten Albert sammen, fordi vi drømte om mye av det samme og nå, så mange år seinere, nesten ti år seinere, faktisk, så sitter vi her og er blitt de vi er blitt.

IMG_20120430_120105

Og Frøydis har blitt satan så bra.

Kjøp boka hennes, les tegneseriene hennes, sjekk hvor kul hun er når hun slår hjul og bli blåst bort av hvor jævlig kul og bra hun er. Det fortjener både du og hun.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.