3. desember 2013

Dagens anbefaling er Angel Haze. Angel Haze er en rapper fra Detroit i USA, og hun er den kuleste dama. Når jeg løper, så løper jeg til «Supreme«, den første låta jeg hørte av henne. Jeg løper alltid til den. Keep running, baby, it´s your race. På Øya i år sto jeg midt i publikum og ropesang til låtene hennes og hun løp rundt i publikum med en sikkerhetsvakt og et kamera på slep, og på sidelinja sto jentene i Haim og digga like mye som alle oss andre. Angel Haze har en attitude som gjør meg glad, hun er tøff i trynet på den gode måten, hør blant annet på låta hennes «New York» der hun synger I run New York på den råeste måten. Og bare se på henne:

9478041515_06137671ef_c

(foto: Mattis Folkestad, NRK P3)

Hun er ikke redd for noe eller noen. Hvis jeg var 14 år, hadde jeg hatt Angel Haze som forbilde. Jeg er 27, og har Angel Haze som forbilde. Det er lov å være tøff i trynet selv om man er tjej!

 

2 kommentarer til «3. desember 2013»

  1. Var hun på øya i år?! jeg har ikke hørt på annet de siste dagene. Spesilt hennes versjon av cleaning out my closeth (den er så ekkel at jeg vil spy, men klarer ikke å skru av repeat)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.