1. desember 2013

Jeg vil lage julekalender, men det går litt trått.

Uansett, jeg tenkte å gi dere en fin ting hver dag i hele desember. Så jeg begynner nå. Det er advent og med advent følger adventskalendere. Jeg håper dere har fått en fin kalender, eller kjøpt en til dere sjæl (sånne sjokoladekalendere koster 10 kroner på de fleste sjapper, jeg anbefaler det. Digg å starte dagen med sjokolade.)

Men på NRK i år så går Jul i Svingen i reprise, og jemini, for en fin julekalender det er!

Så dagens tips er Jul i Svingen. Rett og slett.

Se bare her:

Se det på Nett-TV! Man blir aldri for gammel for Jul i Svingen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.