Mixteip-mandag: jeg skal vise deg hvordan høsten føles

mixteipmandag2

Ta på deg ullsokker, ullgenser, kjøp deg nye sko som ikke blir våte, finn frem vottene, gå tur med skjerf, bli hjemme, stå opp tidlig selv om det er mørkt når du våkner, lag te, lag kaffe, lag kakao, se favorittfilmen din på nytt, bruk to strømpebukser om du må, ha hjemmefest, ta toget, besøk foreldrene dine, skriv et brev, ikke glem å puste selv om det er kaldt når du trekker pusten og du kjenner den på vei ned i lungene dine. Hvis det regner, ta på deg hetta. Hvis det er sol, lukk øya og bøy hodet bakover. Hvis det blåser, knepp igjen jakka. Hvis du er lei av alt, dans til Veronika Maggio. Klapp en katt. Husk Thomas Dybdahl. Hvis det snør, husk at den smelter igjen. (Hvis du liker at det snør, finn fram skia/akebrettet/sparken/skøytene.)

4 kommentarer til «Mixteip-mandag: jeg skal vise deg hvordan høsten føles»

  1. Nydelig skrevet. denne teksten ga meg noe jeg ikke kan sette ord på. Idag hadde jeg mitt første panikkanfall. jeg har ligget under dynen i 4 timer. Men denne teksten ga meg noe. En tro på morgendagen – en mørk morgen med kaffe og stillheten. takk skal du ha.

    følger deg herved på bloglovin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.