Koh Samui: Heaven’s got a plan for you

Vi fløy til Koh Samui med et lite fly, jeg hadde brudepikekjolen i håndbagasjen i tilfelle kofferten min ble borte. Den ble ikke borte. Alt gikk som smurt. Flyplassen på Koh Samui er bitteliten og full av trær, busker, små fontener og nyklippa gress. Resten av Koh Samui er hvite strender, kokosnøtter, turkist vann og backpackere med blondt hår og gyllen hud. Vi var der i tre små dager og jeg kan ikke snakke for alle andre, men jeg var på mitt livs eventyr. Jeg trakk pusten og dukka under vann, nedover og nedover, midt i en fiskestim full av gule, oransje og blå fisker som svømte helt opptil ansiktet mitt og strøk langs hoftebeina mine, boblene fløt mot overflaten og jeg ville bare bli der jeg var, vektløs midt i sjøen, men jeg måtte opp igjen, flyte som en stjerne på havoverflaten mens alle sjødyra fløt under meg. Vi tok båt ut til noen andre øyer der sanda brant under føttene mine, jeg sov i en strandstol, jeg sov i en hotellseng med sand nederst under lakenet uansett hvor mange ganger jeg tømte Converse-skoa og hvor mange ganger jeg børsta føttene før jeg krøp oppi. Vi drakk champagne, rosevin, piña coladas, mai thais, øl og blå shots med Baileys i, vi spiste verdens beste mat, vi var på en reggaebar som aldri stengte, vi nattbada både med og uten badetøy, vi gikk hjemover langs stranda og lagde fotspor i sanda med sandalene eller skoa i henda, bølgene trakk fotsporene våre ut i sjøen som om vi aldri hadde vært der, men der gikk vi, der var vi, månen lyste ned på oss der vi gikk hjem klokka ett, to, fire eller sju, og jeg hadde en jævla blomsterkrans rundt halsen og ølen var kald, alltid kald, og jeg senka skuldrene og så utover sjøen eller sanda eller jentene jeg var der sammen med, og jeg bare kjente meg så rolig, så glad, så trygg. Vi dansa til høy r’n’b på et gyngende tregulv, backpackerne tok av seg t-skjorta og dansa i bar overkropp, svenskene skålte da de spilte Swedish House Mafia, Camilla og jeg telte ned til take off-en og så hoppa vi sammen med dem. Jeg så frosker og gekkoer, katter og hunder, jeg lakka neglene mine i en lys rosa farge og bada hver eneste dag. Jeg var bare glad, så sjukt glad hele tida.

4 kommentarer til «Koh Samui: Heaven’s got a plan for you»

  1. Åh, den kommentaren gjorde dagen min. Tusen takk! Kult å lese om hvor kick-ass du hadde det i Thailand – du skriver så sjukt bra!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.