Mixteip-mandag: låter å høre på mens man venter på våren

mixteip-mandag1

Mars er måneden der våren dukker opp i bare flekker på asfalten og solglimt gjennom trikk- og bussrutene på vei til eller fra jobb eller skole. Det begynner å bli lyst igjen og tanken på at det finnes dager i året der alt bare er solbriller og bare skuldre og solkrem er ikke lenger umulige drømmer, men noe som skal skje om bare noen få måneder. Så her er en liste om å våkne, en liste om å stå opp fra vinterdvalen, mjuke låter som skal sprenge seg gjennom islaget som ligger på fortauene, blåse bort grusen vi har strødd i løpet av vinteren. Den skal tine kroppene våre, og ikke minst hjertene.

Kleerup og Loreen har gått sammen om en ny låt i deilig «hjertet utenpå brystet»-stil, som får lov til å starte mixteipen denne uka. Truls har gitt ut en fabelaktig låt som får lov til å avslutte den. I midten finner dere låter som skal minne dere på at sommeren kommer en gang – det er ikke fistpumping og solbrente kinn enda, men mitt håp er at noen av disse låtene skal få dere til å strekke på vinterkroppen, riste litt på bjørnekroppen, ta en yoga-solhilsen og kjenne at det finnes en uovervinnelig sommer inni dere (det var det ikke jeg, men Camus, som sa).

Finn spillelisten her på Spotify.

(Også publisert på Oh Chérie)

En kommentar til «Mixteip-mandag: låter å høre på mens man venter på våren»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.