Bra beats og bra damer

Hei tjejs og gutter,

jeg har en liste på Spotify som jeg liker godt. Den heter bra beats og bra damer og inneholder nettopp det – bra beats og bra damer. Det kan være rap-låter av eller med damer, dansedamer, Justin Bieber og Usher fordi Justin sang som en tjej da han var yngre, tøffe tjejs med røffe rim, såre jenter med sinnarefreng og glade damer med danserefreng. Men jeg vil ha mer. Sånn her ser den ut nå:

bra beats og bra damer

Har du noen tips til flere låter?

6 kommentarer til «Bra beats og bra damer»

 1. Why Don’t You Love Me av Beyonce, Teach U a Lesson av Robin Thicke, Plenty av Erykah Badu. Av damer som rapper (som Invincible sier i»Looongawaited»: «Striving to be one of the best, period. Not just one of the best with breasts and a period.») er blant annet Shove It av Santogold (fra den tida hun het det), The Band av Jean Grae, Whatta Man og None Of Your Business av Salt ‘n’ Pepa, Nicki Minajs vers på Monster, The World Is Listening av Akura Naru (masse namedropping av andre bra hiphop-damer i den til og med) kule. Elle Kings cover av Khias drøye My neck, My back er også ganske fantastisk.

 2. TLC – No scrubs, Janelle Monae – Cold war, samme dame – Tightrope, Robyn og Kleerup – With every heartbeat, Medina – For altid, Jessie J – Domino, Cæur de pirate – Comme des enfants (Le Matos remix), Janet Jackson – Together again… og bare mer og mer og mer, men det var det jeg kom på nå!

 3. Miguel- Candles in the sun
  Miguel- Sure thing
  Far east movement- little bird

  Nico Stai- Dead pony (not r&b)
  Nico Stai- One october song (not r&b)
  Sleeping at last- snow (not r&b) ( one of my fav)
  NEEDTOBREATHE- the outsiders
  NEEDTOBREATHE- white fences
  (Vet de 5 nederste sangene ikke passer inn i denne spillelisten, men kanskje en annen?)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.