Alle stedene der vi bor og har bodd

Karina og Elisabeth ble telt og trukket og har derfor vunnet hvert sitt eksemplar av boka mi. Med en gang dere leser dette, sleng meg en mail med adressen deres, så skal jeg slenge boka deres i posten så fort jeg kan etter det.

Det var så mange fine historier, så mange fine steder, så mange minner og brosteiner og steder man har vært og kan komme tilbake til, og steder der man har blitt voksne. Så mange fine mailer med historier som ikke ble delt i kommentarfeltene, og så mange fine kommentarer som alle kan lese. Jeg anbefaler dere å lese dem.

Her er vinnerne:

karina sier:
20.12.2012, kl. 7:10

Jeg vil lese!

Akkurat nå er jeg hjemme i den lille byen, i det lille rommet som var det første jeg bodde i. Her pleide ensomme sjåfører i tomme skolebusser å stoppe og tilby gratis skyss til butikken. På skoleveien dukket det opp hjemløse katter som ville vite hvor jeg bodde. Og en gang møtte jeg en gammel mann (som jeg nå, mange år senere, forstår at ikke var gammel, men full av urbane rusmidler) som ga meg en tidollarseddel i bytte mot to gamle tykke tikroninger og fortalte om en kjæreste i Virginia.

og
Elisabeth sier:
13.12.2012, kl. 22:34

Jeg vokste opp i en bydel i Bergen. Jeg likte bydelen helt til vi flyttet og jeg begynte i tredje klasse på en helt ny skole. Der ble jeg mobbet, og da jeg fortsatt ble mobbet på ungdomsskolen, fant jeg fort ut at jeg ikke likte bydelen noe særlig lengre. Jeg dro til sentrum for å sitte på det store fine biblioteket og vandre i Bergens gater. Da jeg var tjue flyttet jeg, og jeg har flyttet mye i mitt snart 27 år gamle liv, så i en del år har jeg ikke hatt noe elsk-forhold eller savn-forhold til «byen min». Men etterhvert som man liksom skal kalle seg voksen, så kjenner jeg mer og mer på savnet etter byen hvor det alltid regner.

Jeg vet ikke helt om dette kan kalles en historie. Men det var de ordene som kom av seg selv

Håper på en bok i posten da, siden jeg ikke har nok bøker fra før av

Og til dere andre, hvis dere vil. Her kan dere bestille et eksemplar av boka. Og her kan dere høre meg lese en liten tekst fra den. Endelig en tekst som ikke er en deleted scene, si!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.