Du får danse med deg sjæl

«jeg har pleid å si “nu kan du få mig så lätt” fordi det er som regel sånn det er. jeg står her bare, jeg står her og venter og venter og venter helt til jeg har mest lyst til å synke i jorda. høsten 2012, snart vinteren 2013 sier jeg ikke lenger “nu kan du få mig så lätt”. jeg sier heller ikke “ta mig till kärlek”, men jeg sier “ta mig till dans”. for det er det jeg vil. jeg vil bare danse. jeg vil faen meg bare danse, men ikke med deg. du får danse med deg sjæl til fornuften innhenter deg. fram til det danser jeg bare med vennene mine.» – vesle


Foto: Kval & Actionfilm

Men hvis du vil danse med meg, eller med noen andre, så er det Dansestøl igjen, x 2 faktisk, først på AHO nå lørdag 27. og så på Fisk&Vilt 31. oktober. Jeg kommer til å være der og jeg kommer til å danse. Alt blir bedre når man danser.

2 kommentarer til «Du får danse med deg sjæl»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.