Utdrag fra brev til R

Det burde gå. Jeg er et vanlig menneske. Det er fullt av vanlige mennesker som får det til – livet, altså. Jeg tror det er mange overraskelser igjen. Jeg tror at høsten blir bra. Jeg tror at høsten kan være varm. Det finnes lange, mjuke skjerf. Det finnes kakao. Det finnes eplekake, om jeg så må bake den selv. Det finnes friske dager med opphold i stedet for regn. Det finnes brev å svare på og noen få dager i året der postkassa ikke er tom. Det finnes lamper på loppemarked som kan gjøre stua mi litt lysere. Jeg tror i det hele tatt at det finnes tid, så lenge jeg tar den og ikke kaster den bort. Og aller mest tror jeg på at livet mitt kan være som en blanding av alle TV-seriene jeg liker. Jeg tror at jeg kommer til å bli funnet, eller finne noen sjæl. Og jeg tror at vennene mine ville møtt meg ute for en øl hvis jeg virkelig trengte det, selv om de er opptatt på sin kant overalt. Jeg tror at været blir kaldere, men at hjertet bare blir varmere. Jeg tror at selv om 2012 har vært et dritt-år, så har det vært fullt av eventyr. Og det er fortsatt tre måneder igjen.

3 kommentarer til «Utdrag fra brev til R»

  1. «Jeg tror at været blir kaldere, men at hjertet bare blir varmere.» Nydelig setning, Linn!
    Og kjipt å lese at 2012 har vært et dritt-år :/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.