Å dra til Rhodos for å skrive

Det er jo ganske trist å dra fra Oslo når Oslo viser seg fra sin beste side, skriver Linn Strømsborg. Når det er tropenetter og syriner på trærne og jeg går i shorts hele døgnet og sover uten dyne – så skal jeg altså pakke sakene mine, legge bøker i bagen og eget manus på toppen, huske solbriller og solkrem og forlate landet i en uke for å gjøre det jeg kunne gjort her hjemme – ligge i sola og sitte i skyggen, lese bøker og jobbe.

4 kommentarer til «Å dra til Rhodos for å skrive»

  1. and i picked one tree that i could see, about eight trees back, in this one row in the middle. just one in a billion. and that’s how i felt.

  2. håper du koser deg på tur! og det er faktisk sant, fra torsdag er det meldt kaldt og regn så langt langtidsvarselet rekker. nyt det gode været!

  3. Hei. Fant ikke noen epost på deg, så stiller et ganske så rart spørsmål her istedet. Jeg er I Oslo akkurat nå og har en del tid å slå ihjel. Jeg har knapt vært her før og vet lite eller ingenting om en by som du skriver så vakkert om. Siden jeg ikke kjenner noen her så tenkte jeg at jeg skulle spørre deg til råds. Kanskje vet du om en koselig café, en fin park, et sted man kan sitte å lese? Et sted man kan oppleve noe annet enn Karl Johan…

    Hilsen ei som er «new in town.»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.