Noen ganger når jeg danser får jeg lyst til å grine

Noen danser mens de griner, noen danser alene, noen danser mens de hopper, noen hopper mens de danser, noen danser når de er glade, noen danser når alt har gått til helvete, noen danser roligdans som man gjorde på ungdomsskolen, noen danser som i de svette musikkvideoene på MTV, noen danser på bordet, noen danser på jobb, noen jobber med å danse, noen danser selv om de ikke liker det fordi noen de liker liker det, noen danser foran webkameraet mens en de liker ser på, noen danser ikke. Lars danser mens han griner og noen ganger gjør jeg det også. Den 26. mai må dere danse sammen med meg på Mono. Jeg kommer tilbake til hvorfor senere en gang.

Spor 18 på lista er en danseremix av Fleetwood Macs Dreams og den fant jeg på Soundcloud

6 kommentarer til «Noen ganger når jeg danser får jeg lyst til å grine»

  1. men jeg kommer hjem den 29. mai. æsj altså. men kanskje det kommer flere anledninger. spillelisten er svært egnet for pre-eksamens-tilstander. snart skal det danses.

  2. Linn, du kjenner ikke meg, men jeg leser bloggen din ofte og liker den, masse. Må bare legge igjen en kommentar i dag – fordi du var med på å gi meg en opplevelse, akkurat nå.

    Noen venner av meg spiller i et band som heter Philco Fiction, de er et sånt band som har spilt og spilt og spilt masse og laget cd selv og er kjempeflinke (hør!), og nå er de på Europaturné og Europa oppdager dem også, og når jeg åpner Macen i dag, er det første som kommer opp at the Guardian har skrevet om dem, og ikke nok med det, men de har skrevet at «the Brighton audience didn´t know whether to dance or cry». Jeg ble så stolt! Men så, i neste øyeblikk popper bloggen din opp i RSS-leseren, og du skriver også om dans og gråt. Det var de to første nettsidene jeg åpnet i dag, og jeg ser ut på Londonregnet, puster og tenker at i dag, i dag må være dagen for dans og gråt, og tenk at det finnes sånne fine folk som lager musikk, og som skriver blogger og tekster og bøker, folk som vil. Takk!

  3. Ingebjørg Sofie: Jeg har hørt masse på Philco Fiction! Husker ikke hvordan jeg fant dem, jeg innbiller meg at broren til venninna mi er i samme miljø og at det er derfor. Fant dem i hvert fall mens jeg var hekta på Thelma & Clyde, hvis det sier deg noe. Og – sjukt fint at du leste om dans og gråt to ganger på en morgen, og at det ene var bandet og det andre var meg. Sjukt fint.

    Jeg ble veldig glad av kommentaren din. Det er skikkelig fint når folk skriver noe tilbake til meg – om det så bare blir med den ene gangen, så liker jeg å tenke at dere henger med, selv om dere er stille. Det er derfor jeg fortsetter å skrive. Selv om alle er stille, så tenker jeg at dere fortsatt hører på. Leser meg, mens dere leser alt det andre.

  4. Ikke at alle er stille – noen skriver jo en kommentar nesten hver gang, og de blir jeg også glad for. Men ja – alle som er stille er også fine. Det var det jeg ville si.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.