Det er fest lørdag den 25., lyst til å komme, eller?

Nå skjer det, det går ned, det er på lørdag det blir fest – Heidi og Caroline, mine yndlingsdj’er, partystarters, gulliga tjejs, tøffinger, you name it, de er det – spiller opp til dans på No. 53 i gamlebyen. Jeg begynner tidlig, for det stenger tidlig, så nå er det bare å knyte Converse-skoa, stramme støvlettene, sette opp håret eller slå det ut og så er det ut og teste dansebeina, dobbel fistpumping i været, gledesgrininga og hjertebankinga fra halv ti til ett på dansegølvet i gamlebyen. nu kör vi! <3 [caption id="attachment_424" align="alignnone" width="640" caption="Dansestøl!"][/caption]

Hvis du liker for eksempel sånn her musikk, så ser jeg ingen grunn til at du ikke skal bli med og danse fletta av deg. Det blir the time of your life, nesten som da jeg var i L.A. Dette er det beste Oslo har å by på, bortsett fra mai og juni-måned og Øya-festivalen og å bade på Bygdøy eller Stemmern. Det er ganske så jævla bra, spør du meg.

(ny sjanse på Mono 16. mars også, hvis du har andre planer på lørdag – det forrige Mono-dansestøl var det beste i mitt liv. Jeg ser ingen grunn til å gå på Mono lenger nå, uten at Heidi og Caro er der og spiller skiver for meg, og jeg pleide å elske Mono.)

5 kommentarer til «Det er fest lørdag den 25., lyst til å komme, eller?»

 1. … stemmern. jeg dør. jeg smelter. jeg smiler. jeg visste ikke at du var kjent med stemmern.

  der har jeg nakenbada mange ganger.

  jeg tror ikke jeg tør å komme denne gangen. er litt følsom for folkemengder for tiden.

  men jeg kan kanskje danse litt i hjertet ditt?

 2. å, hurra! jeg hadde tenkt «neste gang det er dansestøl, da altså, da skal jeg!!!», men så passer det ikke på lørdag overhode. 16 mars derimot…!

 3. om jeg bare kunne få rette en takk. Til deg. For at du skriver så helvetes inspirerende, og reddet meg ut av min skrivesperre etter et minutt på bloggen din.

 4. Putta deg på min egen lille helteliste, håper det er ok 🙂

  «One chants out between two worlds…»

  Det er litt det jeg føler at du gjør, i en annen kontekst en sitatet er hentet fra, men likevel, fortsett med det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.