Så fortell meg historien om hvordan vi endte opp her

Jeg har flydd hele veien til USA, jeg trodde bare jeg skulle dø et par ganger. Resten av turen brukte jeg på å se på film, jeg så Drive om igjen, og Crazy, stupid, love om igjen. Og så leste jeg om Miranda July som drar rundt i L.A. og intervjuer folk som selger tingene sine. Jeg kom meg gjennom sikkerhetskontrollen selv om vi hadde glemt adressen vi skulle bo på. En stram vakt sa at jeg gjorde det veldig vanskelig for dem ved å ikke ha all infoen min, og jeg ga ham mitt fineste smil og sa unnskyld og at det aldri skulle skje igjen. Han tok fingeravtrykkene mine og spurte hva jeg drev med hjemme, jeg sa at jeg jobbet i bokhandel og at jeg skrev, og mens han stemplet passet mitt og underskrev, så han på meg og sa: Well, write good stories, beautiful, and enjoy your stay.

Jeg var inne i USA og vi ble henta av en sjåfør. Jeg var inne i USA og vi spiste sushi og drakk cola i samme bygg som vi bor i. Jeg var inne i USA og jeg sovna klokka ni, og våkna klokka tre, men jeg sto ikke opp før åtte. Jeg har jobbet med manuset mitt og spist epler, jeg har spist yoghurt med friske bær og drukket en jævlig svær kopp kaffe, jeg har lært meg hvordan myntene ser ut og kjøpt dinosaur-klistremerker for dem.

Vi har vært på en bar som heter Powerhouse der jeg ikke betalte for noe selv, vi har gått langs stjernene på bakken i Hollywood og endt opp på en annen bar jeg ikke husker hva heter. Vi har sett skiltene i åsen og alle menneskene som vil være en del av dem og det de representerer. Jeg har følt meg som den heldigste jenta i verden og som den dummeste dama på to bein. Vi har sett Thelma & Louise og jeg har sovet en hel dag mens jeg har spilt filmen fra kvelden før om igjen og om igjen i hodet mitt.

Det er nok av dager igjen, jeg har ny, grønn dressjakke og jeg er cool. Jeg vinner over å føle meg dum, det er bare duster som føler seg dumme, og jeg er ikke dust – jeg er bare en bra tjej som så en fyr og som ble helt mjuk inni seg av ham. Det kan skje den beste.

3 kommentarer til «Så fortell meg historien om hvordan vi endte opp her»

  1. å, du er flink og jeg kjenner meg så igjen: «jeg er bare en bra tjej som så en fyr og som ble helt mjuk inni seg av ham. Det kan skje den beste»

  2. «Well, write good stories, beautiful», yeah, jeg gleder meg allerede til LA-romanen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.