Heltelista, pt. 2

Her kommer del 2 av heltelista, og her er Heltelista, pt. 1

Da kjører vi bare i gang, gjør vi ikke?

Kval & Actionfilm

Kval & Actionfilm
Kval & Actionfilm

(Bildet er fra bloggen deres, og linka dit hvis du klikker på det)

Disse to jentene her, Heidi Furre og Caroline Weseth, Kval & Actionfilm, en av de fineste bloggene som finnes der ute, to av de beste jentene som finner på faenskap på landets dansegulv. De har kategorier som Faenskap, Veckans Babe, Festival, Gutar, Kjærleiken, Livet, Vennskap og Vin – alt et ungt liv skal inneholde og mer, med andre ord. Jeg møtte dem på Roskilde i 2010, heldigvis, og da ropte jeg på dem, Kval og Actionfilm! ropte jeg, og det var begynnelsen på et vakkert vennskap. Les denne bloggen, livet ditt vil bli bedre av det. Det er ikke en påstand, det er et faktum.

Alt du vet er feil

Linniiie, eller Linnéa som hun egentlig heter, er hele Norges sinnablogger. Hun er morsom og tøff, frekk og smart. Jeg kjenner henne ikke, så jeg vet ikke noe mer enn det som står i bloggen, men det som står der er personlig og morsomt, trist og fint – her, f.eks. forteller hun om forskjellige steder hun har vært. Jeg ler høyt.

hjartesmil

Mariell er en blogger dere sikkert kjenner fra før, men hun fortjener en plass her allikevel. Mariell er en sabla tøff dame som gjør det hun vil, hun har starta et magasin fordi det var drømmen hennes, hun har flytta til London for seg selv og kjærligheten, hun er glad i makroner og ting som på svensk ville blitt kalt ‘mysigt’. Dere kan godt kalle det en rosablogg, men her er det mer å hente enn bare tyllskjørt og rød leppestift. Jeg er fan!

den som lar feet gresse

Fra tyllskjørt og rød leppestift til nomade, venninna til destoreorda, de to unge jentene jeg allerede har snakka litt om. Det som slo meg først med denne bloggen, som jeg ikke egentlig husker hvordan jeg fant, var den brutale ærligheten og sårheten, og ikke minst de vakre tekstene. De slår og de slår hardt, det handler om å være ung, om å vokse opp, om å ha det vondt, om å ha det bra. Og jeg kjenner meg sånn igjen. Hvis jeg hadde hatt denne bloggen å lese da jeg selv var 19 og hjerteknust, så ville jeg kanskje skjønt tidligere at det kom til å gå bra, at det finnes flere av oss. At vi er noen bra noen.

saker du måste komma ihåg

Difference har slutta å blogge, men det anbefales å bare starte från början, og lese alt. Lese alt om litteratur og skriving, alt om japaneren og kjærligheten, alt om alt det du må huske på, alt du måste komma ihåg om hvordan det er å være ung, hvordan det var å jobbe bak kassa på ICA, hvordan det var å grine på bussen og drikke seg drita på fest. En bra dame, en bra blogg.

aprikos – om grå dagar og lyserosa skyar

Sigrid er en venninne av både Mariell og Heidi & Caroline, og jeg møtte henne gjennom dem, og så fant jeg bloggen hennes etterpå og den er jeg blitt så glad i. Bare se på dette, når hun skriver innlegg som det, så må jeg grine litt, rett og slett. Nå har hun flytta til Tromsø for kjærleiken, men heldigvis finnes hun fortsatt på internett.

Blogging, altså, folkens – for en fantastisk oppfinnelse. Det koster å legge så mye av sjela si ut på internett for alle til å se, men det er verdt det, er det ikke? Jeg hadde ikke hatt noen av disse folka i livet mitt hadde det ikke vært for internett. Jeg sier blogg your heart out, det skal jeg i hvert fall fortsette med. Full av faenskap og hjerter som banker i takt med Robyn på dansegulvet.

Hvis du har noen favorittblogger du tror jeg vil like, så må du gjerne tipse om dem – det blir aldri for mange blogger!

5 kommentarer til «Heltelista, pt. 2»

  1. åååå eg elskar å være på heltelista! og eg er glad for at du ropte på oss på roskilde. beste ropet eg har fått i mitt liv!

  2. Ã… linn baby! Nå fikk du meg nesten til å begynne og grine her jeg sitter på barneskolebiblioteket mitt!

  3. Ã…h, takktakktakk, kjære deg! Jeg pleide å lese saker du måste komma ihåg før, men så mistet jeg alle bokmerkene mine og kunne ikke komme i håg hva den het… Nå ble jeg glad. 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.