«Det ække dumt at du liker henne – det er bare dumt at du sier vi skal lage film!»

Jeg har Hvit Hverdag, det er ikke en rasistisk bevegelse, det er et forsøk på å spare penger, tid og være grei med kroppen min. Jeg tar imot høsten med åpne armer, sykler hjem ti i stedet for to, går på kino med gode venner, sparer festene til helgen, drikker cola på Aku Aku i stedet for Mary’s coconutty, vi går nedover Grünerløkka etter å ha hatt latterkrampe i en og en halv time, vi satt på andre rad og jeg turte ikke se bak meg, for jeg ville ikke vite hvor mange som ikke lo hver gang jeg gjorde det. Favorittfolkene mine har laget en spillefilm og jeg fikk glane på Odd Magnus Williamson og barten hans i 1 1/2 time, jeg fikk se på den keitete Henrik Thodesen i kortarma hettegenser mens han står på brua ved Blå og prøver å ikke kline med eksen sin, jeg fikk et soundtrack fullt av 80-tallet og jeg fikk en klinescene i en fontene – jeg er ikke kravstor, jeg ber ikke om mer enn dette en tirsdagskveld.

Det er en sånn film som får meg til å le fordi de snakker som kompisene mine, fordi Sigrid Bonde Tusvik er morsom uansett hva hun gjør, fordi Odd Magnus Williamson er min helt og har vært det siden jeg så ham i Reprise, der han også spiller og snakker akkurat som kompisene mine, kanskje er det derfor han er min store kjendiscrush, kanskje er jeg egentlig bare forelska i alle kompisene mine – kanskje er ikke Hjelp, jeg er i filmbransen den beste filmen du kommer til å se i år, jeg mener, Oslo 31. august kommer jo snart, og – men se den allikevel. Ta deg en kveld på kino, en dag det regner, enten du har kjærlighetssorg eller er nyforelska så er faktisk denne filmen helt perfekt for akkurat det.

En kommentar til ««Det ække dumt at du liker henne – det er bare dumt at du sier vi skal lage film!»»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.