Pepsi Max og penicillin

ikon_festival

På Øya i fjor var jeg sjuk. Hele sommeren i fjor var jeg sjuk. Så sjuk at jeg følte jeg tilbragte mer tid på legekontorer og venterom enn ute for å nyte sommeren. Det var kanskje sant, men jeg dro på Øya allikevel. Jeg dro i fjor og jeg gikk på konsert, og i stedet for å drikke øl, så drakk jeg brus. Pepsi og penicillin var slagordet mitt, shorts, slagstøvler og ullgenser var antrekket og jeg dansa til Casiokids selv om legen mente jeg burde være hjemme. Men jeg ville ikke være hjemme, jeg ville være på musikkfest! Jeg ville danse til Casiokids, Flaming Lips og Big Boi, jeg ville synge til Local Natives og Susanne Sundfør, jeg ville grine til Ingrid Olava og Robyn, så det gjorde jeg. Og jeg døde ikke av det. Ikke nesten engang. Se på det her, da. Kan ikke dø når man er i midten av alt dette?

flaminglips

På Robyn-konserten sto jeg i midten, og litt lengre fremme sto Heidi & Caroline, og de spurte folk rundt seg om de hadde fått hjertet sitt knust. Ja, sa en jente. Da er du en av oss, sa Heidi, og så var hun en av dem, en av oss alle, en som fortjente å stå der. Og Robyn kom på scenen og alle vi jentene med vondt i hvert hjerteslag jubla, vi jubla og trikken kjørte mellom trærne nedover fra Ekeberg, vi jubla og trekkfuglene fløy fra Oslo og ut i verden over brua, brua som var full av folk som ikke hadde rukket å kjøpe billett, Robyn kom og hun dansa og vi dansa og vi jubla og jeg huska å ta tablettene mine, og å drikke nok vann, og da jeg la meg om kvelden, mye tidligere enn hvis jeg hadde vært full og ute på eventyr, så kjente jeg det fortsatt i festivalkroppen – dundringa fra bassen, feeden fra høyttalerne, stemmen til Robyn og varmen fra menneskene rundt meg. Pepsi og penicillin og festivalfest – den beste kuren.

IMG_3328

Dette innlegget ble skrevet til en konkurranse med Pepsi Max, Øyafestivalen og Side 2 og du kan lese om den på bloggen til Linnéa Myhre her! Bli med!

2 kommentarer til «Pepsi Max og penicillin»

  1. Hei, kva har skjedd med layouten din? Headeren din har forsvunne, er dette noko som berre viser når eg lastar opp sida di eller?

    ps. elskar bloggen din, gler meg til å lese bøkene dine!

  2. Jeg ødela designet og klarer ikke å fikse det igjen. Er n00b på html og sånt, sorry! Men jeg får nok snart hjelp og så er alt tilbake igjen til normalen! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.