Veronica Maggio

«Den kommande skivan är någon sorts sammanfattning av ett par ganska så underliga år. En magisk utekväll, en rastlös hemmakväll, en havererad kärleksaffär, en förlorad vän, en fest, en stad, en kväll för 30 år sedan och ännu mera kärlek som gått snett”, fortæller Veronica om det nye album, som har fået titlen Satan i Gatan.

På torsdag står jeg på Vega, sammen med Veronica Maggio, min nye svenske heltinne, alle disse jævla bra damene med hjertet utapå kroppen, grinedansing og hopping, risting på håret, dunking i brystet, skjørt og kjoler, fine knapper og hårspenner, langt eller kort hår, og de glemmer ingenting – de lager skiver av det, akkurat som at jeg sitter her, ved skrivebordet mitt, hver dag, og skriver om alt det som aldri skjedde.

Her er Veronica Maggio – Satan i gatan.

2 kommentarer til «Veronica Maggio»

  1. Jeg elsker låta Satan i gatan. Teksten er rå, like rå som Veronica. Good luck on the book! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.