Noe fint en lørdag

Jeg henger i leiligheten min. Jeg har nesten ingen penger, men i dag gikk jeg på butikken og kjøpte en sjokolade og en bokscola. Det kjennes godt å sitte hjemme i stedet for å være ute. Jeg skriver brev, leser aviser, skifter sengetøy, tar ut av oppvaskmaskinen, vasker klær. Kjenner på pengene jeg sparer. Det er februar uansett. En tullemåned. Heldigvis er den kort, selv om regningene er høye.

2011 fikk en dårlig start, føler jeg. Jeg prøver på nytt. Nå er jeg ferdig med influensa og å miste de jeg er glad i. Nå skal det bare være fint resten av året. Jeg skal skrive, sove godt, ha det fint på jobb, ha permisjon, puste med magen, bo i København, høre på denne coverlåta til jeg blir lei og må ta en pause, se Six feet under en gang til, som jeg aldri blir lei av. Jeg gråter når de gråter og ler når de ler. De er de mest levende menneskene på tv noen gang. 2011 – nå er vi venner. En rolig start, med andre ord. Vi varmer opp. En helt vanlig lørdagskveld, du og jeg.

9 kommentarer til «Noe fint en lørdag»

 1. Ã…h. Six Feet Under er en sånn serie man ikke blir den samme igjen etter å ha sett. Har sett den tre ganger sjøl. Nå skal jeg vente en stund. Er redd for å gå lei. Det ville vært så trist.

 2. Ã…h, Six feet under er noe av det beste i verden, til og med slutten er fantastisk, selv om jeg egentlig ønsker at det aldri tok slutt selvfølgelig. Med en slik følgesvenn har jeg tro på at 2011 vil bli gankse bra likevel!

 3. Ã…h, hun jenta som synger er så herlig! Elsker den videoen. Jeg og kjæresten min skal begynne å se six feet under nå, ingen av oss har sett den før. Gleder meg.

 4. åh, jeg starta også 2011 med litt influensa og sånt, men det var fint, for nå føler jeg at jeg har fått rensa all sjukdom ut av kroppen og har masse ny energi. og februar kan faktisk være ganske fint, for det er self-love-month! og six feet under<3

 5. Litt over et år siden jeg sist skrev noe her.
  Da ønsket jeg meg tørr asfalt, nå ønsker jeg meg mer tid til å trø rundt på den.

  Jeg har lest alt. Jeg har ledd mye og grått litt.

  Denne bloggen har gitt meg mange ting å tenke på mens jeg trør rundt i gatene og ser på mennesker. Jeg tenker, selv om ipoden prøver å overdøve tankene. Jeg tror jeg må finne noen sanger som tenker sammen med meg.

  One day I’m gonna whistle ♥

 6. åh, de er så usannsynlig fine.
  Og Six feet under er kanskje den beste serien som finnes.

  Det er aldri for sent, eller for tidlig for en ny start. 2011 har så vidt begynt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.