Rot og influensa

Jeg er syk og hjemme fra jobb. Det er ikke grop-syk, det er helt vanlig influensa. Kjip, varm, tett, øm influensa. Jeg bor i senga mi, står opp for å smøre noen knekkebrød, dagene mine består av å lese Heimdal, California av John Erik Riley, se meg opp på Grey’s Anatomy sesong sju, stirre i taket, ta smertestillende og sove. Det kommer til å gå bra, dette. 2011, altså. Jeg ser en løsning på det. Det har vært en liten uke med feber, hoste og vondt i leddene, men det er fortsatt 49 uker igjen med fester, skriving, lesing, slippfester, kyssing, trikketurer, bussturer, alt som er bra her i livet. Det blir lysere nå. Lettere.

Leiligheten min er et trangt og rotete sted, det samme gjelder hodet mitt, men snart er det ryddig her. Snart er det plass til alt som betyr noe.

6 kommentarer til «Rot og influensa»

  1. God bedring! Nå får du jo unnagjort den kjipe delen av 2011 allerede i januar, det er ikke verst det. Så har du 11 måneder til å gjøre fine ting. Skjønt, ut fra bloggposten virker deg som du klarer å gjøre fine ting allerede;)

  2. masse heia og god bedring. jeg er glad for at det snart blir plass til fine ting. jeg liker fine ting.

  3. Hver gang jeg er helt overbevist om at jeg er på tur inn i en klinisk depresjon, ender det opp i en kraftig forkjølelse/influensa/halsbetennelse. Bra du har influensa. 🙂

  4. Enig med Astarkvedja, bra å få det kjipe unnagjort så fort, da ser det jo riktig så lyst ut! God bedring og godt 2011!

  5. Så bra, jeg er glad det ser lysere ut. Du får nok orden på det etterhvert!
    God bedring til deg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.