Hei du

La oss si det sånn, at vi rømmer, du og jeg, du stjeler bilen, for jeg tør ikke, men jeg forteller deg historier, jeg ligger i baksetet og forteller deg historier, eller leser høyt for deg, eller synger – jeg kan synge for deg, alle de sangene jeg liker, og noen ganger kan du dem, så du synger med meg. Du trommer med hendene på rattet, nikker med hodet, noen ganger hører vi bare på musikk, vi bytter på å velge, og bak oss er Oslo, bak oss er Gamlebyen, bak oss er jobben, oppgavene, sommeren, ølen som koster for mye, festene som varer for lenge, vennene vi glemmer å ringe, bak oss er tv-seriene jeg ser på i stedet for å skrive, bak oss er de som ikke svarer på meldinger, de som svarer for seint, de som ikke klarer å bestemme seg, bak oss er støvet som samler seg etter bare et par dager, over alle hyllene mine, tv’en, pc’en, bordflaten, benken på kjøkkenet, speilet på badet, bak oss er sengetøyet som krøller seg under meg, men Biggen må få være med, han blir bilkatt, sover i baksetet sammen med meg, ser ut av vinduet, kommer når vi roper på ham når vi spiser på en bensinstasjon og han kan gå rundt for seg selv, og så hopper vi inn i bilen igjen, igjen og igjen, og bak oss ligger alt som gjør vondt, alt vi gruer oss til, postkassa blir full av inkassoregninger, men vi finnes ikke mer – kanskje blir vi borte i en måned, kanskje blir vi borte i et år, hvem vet – men uansett hva vi gjør, så skal vi ha med oss denne filmen. Du, jeg og The Go-getter. Ok?

Ok.

9 kommentarer til «Hei du»

  1. Antall kommentarer er vist blitt et mål på hvor godt et blogginnlegg er. For meg er det helt omvendt – dde virkelig gode innleggene gjør meg målløs og ute av stand til å kommentere ordentlig. Som dette – jeg klarer bare å si at jeg ikke klare å si noe. Takk.

  2. Jeg ønsker at du hadde skrevet mange, mange bøker/tekster<3 Du skriver så bra at jeg aldri vil det skal ta slutt.

    Forøvrig slutter jeg meg til Gittes kommentar:) Takk fra meg også.

  3. Ã…å, nå ble jeg glad når jeg så at du hadde skrevet igjen. Jeg kjøpte meg forresten 500 days of summer for en måneds tid siden, takk for tipset, den var herlig! 🙂 Post gjerne litt flere innlegg, eller kom med en bok straks straks straks, jeg koser meg sånn når jeg leser det du skriver. God sommer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.