I Reprise er de i Paris, da er det sol hele tiden, men de snakker om forrige gang de var der, da det regnet og de satt på kafé en hel dag

Jeg er våken med lukkede øyne, jeg har et kutt i leppa som dunker når jeg ligger stille etter å ha gått litt for fort, jeg har kjøpt min første Eight Hour Creme og altfor mye sjokolade på taxfree-butikken, jeg prøver å pynte meg med ballerinaskjørt, men ender opp med et helt vanlig et, og Star Wars-t-skjorte, den er lilla og jeg har gule Converse-sko, Paris er bråkete, utenfor vinduet kjører det motorsykler og store biler, utsikten vår fra de bittesmå verandaene er oversiden av trærne, jeg føler at jeg bare trenger å strekke ut føttene, så kan jeg trå på dem. Rett ovenfor oss er det flere små verandaer, i går sto det en fyr med stort, krøllete hår og røyka, jeg lente meg mot gelenderet og så på ham, han strakk seg, tok dype trekk av sigaretten, klødde seg i hodet, knipset sneipen over rekka. Jeg er våken med lukkede øyne, det regner, i leppa mi har jeg et kutt som sprekker når jeg smiler. Jeg tenker på Fight Club og Edward Norton, at jeg aldri har blitt slått så hardt at jeg har blødd. Jeg kunne latet som nå, bare for moro skyld.

8 kommentarer til «I Reprise er de i Paris, da er det sol hele tiden, men de snakker om forrige gang de var der, da det regnet og de satt på kafé en hel dag»

  1. Jeg ser alt så godt for meg når du skriver, du er så flink med ord. Tenker at jeg skulle ønske jeg kunne vært med deg, og fotografert noe av det du ser, slik jeg ser det. Det hadde vært fint. Og Paris er også fint. 🙂 Jeg ble litt sjalu, men bare litt, for du fortjener jo å være der du og.

  2. du skriver på samme måten fight club blir presentert på. det liker jeg veldig godt! og Paris er veldig bråkete og har forferdelig mye moped-lyder som man helst bare ville ha kvalt i øyeblikket. men det kan også være fint.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.