Det regner i New Jersey også, sikkert hele tida

Jeg prøver å være flink. Jeg prøver å være en bra en. Jeg står opp om morgenen og spiser pizzaen jeg lagde i går, jeg ser på Forbrydelsen uten tekst for å prøve å lære meg mer dansk, jeg alfabetiserer bøkene i hylla mi, rydder skrivebordet, lager te, drikker den selv om jeg vet at jeg brenner meg. Jeg tenker på hvor stor forskjell det er på å sykle her hjemme og i København. Noe om at det føltes som å fly der, mens det føles som å være på treningssenter her hjemme. Jeg hopper av sykkelen min en bratt bakke, jeg løsner skjerfet, tenker at de gule Converse-skoene mine blir møkkete av at det regner, jeg våkner til regnet og tenker at jeg liker lyden av det. Jeg lukker øynene igjen og sover en time ekstra, selv om jeg burde være flink. Katten sover ved siden av meg, lyden av regnet plager ham ikke, han sitter i vinduet og ser ut på det når vi har spist frokost, jeg savner hybelen jeg bodde i, savner å komme hjem fra jobb og lete etter katten i garasjen hvis det regna, lokke ham ut til meg og bære ham gjennom styrtregnet, den våte pelsen hans som klistra seg til hendene mine, å sette ham ned på trappa og se på at han rista vannet av seg, da ville de gule Converse-skoene mine vært enda mer sølete, men det hadde ikke gjort noe. Jeg prøver å være flink, jeg lager te og setter meg for å skrive, skriver en side og tenker på hvor stor forskjell det er på å skrive her og å skrive i København. Noe om at det føltes som å fly der, mens det føles som å… ja, dere skjønner tegninga.

6 kommentarer til «Det regner i New Jersey også, sikkert hele tida»

  1. Får alltid så lyst til å kose på kattepus av å lese bloggen din. 🙂 Selv på en lit tung, regnfull, grå dag, så får ordene dine meg til å smile. Takk!

  2. Dette er veldig rart. Tidligere i dag, var jeg på skattejakt etter nye blogger å lese på Blogglovin’. Jeg fant din. Tittet innom og skumleste litt, konkluderte med at du skriver fantastisk (Type skriving som får meg til å tulle meg inn i et pledd, lage en stor kopp te og bare kose meg med innleggene dine,) begynte å følge deg på Blogglovin. Tenkte jeg skulle komme tilbake, lese og kommentere senere, da jeg måtte dra en tur til byen. Når jeg kommer hjem har DU kommentert på min blogg!
    Litt merkelig, men gøy! Små gleder i hverdagen 🙂

  3. det er så fint å lese det du skriver. jeg håper på ny bok snart , roskilde er allerede godt brukt 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.