SLUTT

Jeg klarte ikke helt å bestemme meg for hva som var en verdig avslutning, slutten eller forventingene, så jeg gir dere begge. Takk for meg.

20 kommentarer til «SLUTT»

 1. Jeg skal se etter navnet ditt hver gang jeg er i en bokbutikk.

  Det har vært en opplevelse å lese om livet til en jente som er like gammel som meg og kjenne seg igjen i alle følelsene og situasjonene.
  Du er allerede en god forfatter, snart vil hele verden få øynene opp for deg.
  Ikke gi opp, Linn.

  Takk for de gode historiene.

 2. Takk for det du har skrevet. Håper du kommer tilbake en gang. Lykke til-
  Klemz

 3. Linn, jeg vet ikke hvorfor, men du vet.
  Og om du gir deg her, dukker du opp et annet sted. Ikke sant?
  Vi sees i mailboksen. Ferdig snakka 😉

 4. Hei, Linn. Jeg er glad for å ha fått lese bloggen din så lenge som jeg har fått lese den, og jeg har, og har hatt et brev som er meget fint i en ganske så lang stund uten å ha fått sendt det avgårde, for sånn blir ting av og til. Kanskje kommer det straks i din postkasse?

 5. I kvældingen kom hun og ba om Ly
  den brune husvilde Pige.
  Hun var saa stille, hun var saa sky,
  men gal som den unge Kvige.

  Og ikke saa kom du til Fyrstens Slot,
  et Kot er mit hele Rige.
  Men del mit Leje og varm dig blot
  og vær velkommen, min Pige.

  Om Morgenen klædte den Pige seg paa
  og bad mig Levvel tillige.
  Men der hvor hun stod blev hun ved at staa
  og vilde slet ikke vige.

  Da førte jeg hende til yderste Port
  og ud af mit hele Rige.
  Da førte jeg kanske min Lykke bort –
  jeg kan ikke mere sige.

  –Knut Hamsun–

 6. Linn,
  takk for at du har delt alle tankene og følelsene dine med oss. Jeg har ikke kommentert innleggene dine før, men har fulgt deg en stund. Har akkurat avsluttet et langt liv på internett selv, så jeg ble nesten slått ut av at du gjør det samme. Håper fortsettelsen og den nye begynnelsen blir fylt av like mye liv og følelser som du har vist oss til nå. Jeg gleder meg til å lese bøkene dine. Du er en eminent forteller.

 7. Etter å ha følgt med deg i snart 3 år, uten at jeg kjenner deg, så vil jeg bare takke deg for alt du har skrevet. Det har alltid vært et lite gledes hopp i meg hver gang jeg ser at det er noe nytt..

  Håper du kommer tilbake en dag.. Det har vært en stor glede å lese det du har skrevet!

 8. Trist å se at du slutter å blogge, jeg er like spent hver gang jeg sjekker om det har kommet noe nytt. Kommer til å savne det. Tusen takk for alt det fine du har skrevet, lykke til videre 🙂

 9. Men hva skal jeg gjøre nå da, når jeg ikke kan lese mer her?

  Hmm. Vi har i det minste dealen. Den betyr mye!

  Håper du har det fint.

  🙂

 10. Nå er jeg litt sent ute, men så er jeg også en av de tilfeldige som har fulgt bloggen din med ujevne mellomrom. Du skriver så fantastisk godt – og vondt – at det slår rett i hjertet på meg. Tusen takk, lykke til videre, og jeg håper å lese mer fra deg! 🙂

 11. Hei Linn, jeg vil gjerne også si takk for alt du har skrevet, og jeg kommer til å savne å lese det du skriver. Jeg har med jevne mellomrom lest bloggen din, heiet på deg, grått med deg og blitt inspirert av hva du har skrevet. Selvom jeg ikke kjenner deg. Lykke til videre!

 12. Jeg skjønte det ikke, jeg. Skjønte ikke at du var ferdig, før nå. Er du det, da? Ja. Du er det. Her.

 13. Har du helt seriøst sluttet å blogge? Hvorfor? Skriver du på en annen adresse? Jeg savner historiene dine!

 14. hvor er du nå?

  hilsen jenta på Ark som ønsket deg lykke til i fjor sommer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.