Garden State 2, tagning 2

Jeg er tilbake på rommet hans igjen, vi har drukket øl på Teketopa og jeg har blitt mindre og mindre nervøs, jeg har snakket om Obama som er min nye superhelt og fortalt ham om at jeg mistet kattebjørnen min og gikk inn på Kiwi for å forsøke å finne en ny i en kinder-egg eske før jeg skulle møte ham, men at de ikke engang hadde kinder-egg på Kiwi, og han lo av meg og jeg sa at nå har jeg ingenting som er trygt lenger, ikke engang kattebjørnen min, nå går alt til helvete.

Jeg er tilbake på rommet hans igjen og jeg bøyer meg ned og plukker opp en bok fra en av de mange haugene med bøker som ligger der inne. Seriøst, sier jeg og ser på ham etter å ha sagt navnet hans. Du må kjøpe deg en bokhylle.

Senere ler han av at jeg ikke vet hvor Bryne er i landet vårt og går for å hente et atlas som han viser meg, som man leser bøker for små barn som ikke kan gjøre annet enn å se på bildene. Han peker på steder i landet vi bor i og sier: Der er Tore Renberg fra. Hvor er Kaizers fra? spør jeg, og han peker. Hvor er Jæren? Han peker igjen.

Jeg lener hodet mitt mot skulderen hans og lar ham fortelle meg om Norge og hvor ting ligger, jeg hører pusten hans mot øret mitt og legger nesa mi inntil hodet hans.

Om han blir borte igjen nå, så vet jeg i alle fall hvor Bryne er på kartet.

11 kommentarer til «Garden State 2, tagning 2»

  1. joho!
    hurra!
    nå vet jeg at du vet hvor bryne er på kartet, og bare det er jo egentlig ganske fint.

  2. Jeg ville bare si at jeg liker bloggen din. Den passer som hånd i hanske til slik en søndag som i dag.

  3. Der tok du meg med på litt av en berg og dalbane, den du tar uten to sukkerspinn og en softis i magen, den du godt kan ta på nytt, så lenge du vet du ikke blir kvalm. Jeg krysser alltid fingrene for deg Linn.

  4. isj, da var du nok for sein. men eg trykker opp nye snart, så om du virkelig er interessert, kan du sende ein mail og reservere ei av dei nye bøkene. 🙂

  5. du skriv så fint! eg er jamnleg inne på bloggen din for å lese, og har lenka til bloggen din på min blogg, sånn at andre òg som ikkje veit om bloggen din kan få sjå. for er verkeleg fin. verkeleg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.