Absolutt ikke skutt i filler av Mads Mikkelsen

Så jeg våknet med Tears for Fears’ Head over heels i hodet og jeg visste at dette ville bli en god dag. Jeg var våken da vekkerklokka ringte og Biggen gjespet i fotenden av senga før han trasket oppover mot hodet mitt, kattepoter tungt over magen og brystet og et dunk i haka da han kom frem. Jeg skriver i lunsjen og egentlig på kvelden, men noen kvelder går jeg rundt i byen og hører på musikk. Jeg hører på de samme sangene om og om igjen og jeg har en liten notatbok der jeg skriver ned alt som skjer i hodet mitt når jeg hører akkurat de sangene. I går kjørte jeg buss og da dukket det plutselig opp et slitent sommerhus, dagen før det kjørte jeg også buss, og da dukket det opp en vond krangel. Jeg spiser dinosaurkjeks til frokost og på jobben anbefaler jeg novellesamlinger og dikt, i går natt leste jeg ut Skutt i filler av Mads Mikkelsen og jeg kan med hånden på hjertet si at hun ikke har skrevet min bok allikevel. Men jeg må skrive, for hvis ikke er det noen andre som gjør det. Men først skal jeg kjøre mer buss, gå på quiz, feire bursdagen min* og lese flere bøker.

*Bursdagen min: I morgen den dag, 1.mai, fyller jeg 22. Det er meldt regn, så det blir mest sannsynlig feiret på Oslo Mekaniske verksted fra klokka tre, om det ikke regner, men er fint vær, så skal den feires med brask og bram i tradisjonen tro midt i Birkelunden med grilling, flotte folk, sjokomelk, dinosaurer og solkrem fra klokken ett og utover. Du er herved invitert. (Og du kan ringe meg på 93207041 om du våkner i morgen og ikke er sikker på om det er fint vær eller ikke og dermed heller ikke er sikker på hvor i verden dette bursdagskalaset finner sted.)

7 kommentarer til «Absolutt ikke skutt i filler av Mads Mikkelsen»

  1. Nå fikk jeg litt lyst til å stalke deg i bursdagen din, gi deg noe utradisjonelt som kanskje en hamburger, eller en flaske vin, eller en bok om vin eller hamburger kanskje, siden du er så glad i bøker? 🙂 Uansett, så synes jeg det er veldig koselig å lese boka di, og jeg håper du får en kjempefin siste dag som 21 og en enda finere første dag som 22. 🙂 Klem.

  2. Den bursdagen hadde jeg kommet på, hadde det ikke vært for geografien. Kos deg uansett hvor dere havner 🙂

  3. Det var nok litt mye pulings og litt lite kjærleik i boken til at den kunne vært skrevet av deg. Jeg vil gjerne i bursdag hvis det er i Birkelunden (hvis vi får plass ved siden av tivoliet) og har en novellesamling til deg som du sikkert har lest.

  4. Gratulerer med dagen – og takk for at du skriver en av de fineste nettstedene jeg noensinne har besøkt, og takk for at vi får lese. Når havner du mellom to permer? 🙂

  5. Gratulerer med dagen på etterskudd! Håper dagen din var like fantastisk som du skriver 🙂

    Hjerte!

  6. Framfor alt er jeg sikker på at din bok får færre klisjéer. Jeg hørte henne lese på Mono, energisk og høyt, en strøm av kioskromanklisjéer. Hvis det hun leste var sex, så takke meg til kjærleik. Og ja: Gratulerer med dagen på etterskudd 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.