Til meg fra kent

Är du lycklig nu, spør kent, og jeg ser ut av buss-vinduet på vei hjem og jeg tenker nei, ikke egentlig, men jeg overlever. L og L er ikke lenger sammen. Jeg begynner å bli lei av at den jeg elsker sier at han skulle ønske han elsket meg også. Jeg er lei av at den jeg elsker gråter og sier at han skulle ønske han kunne være den kjæresten jeg fortjener. Hvis jeg er så jævlig bra, hvorfor elsker de meg ikke da? Det er lett å falle til selvmedlidenhet og ugjennomtenkte beskyldninger, så jeg skal slutte nå. Det er slutt og det er for jævlig og det er alt jeg har å si om den saken. Kent, derimot, de har mange ting å si, og vi kan begynne med denne:

Låt mig gå i bitar
Jag har gjort något så dåligt igen
Låt mig ha ont
Låt mig skrika färdigt
tills bröstkorgen blir tom…
Låt mig spricka sönder
Det har jag verkligen förtjänat
Hallå, hallå
Låt mig vara dum
det blir din tur om en liten stund

Jag är, är jag? Jag är
inte gjord av sten
Vad är farväl, vad är
inte gjort av sten?

Jag ska fatta mig kort
Jag ångrar allt, jag ångrar allting ont
Jag har skrikit färdigt
och bröstkorgen är tom…
Såg du jag sprack sönder
Kan du få mina armar på plats
Hallå, Hallå
har du blivit stum?
Var jag verkligen så dum?

Jag är, är jag? Jag är
inte gjord av sten
Vad är farväl, vad är
inte gjort av sten?

10 kommentarer til «Til meg fra kent»

 1. Så vondt. Jeg kjenner det i magen. Jeg kjenner deg ikke, men liker deg, og skulle ønske du ikke hadde det så vondt. Kent gir mening. Det gjør det stadig vekk for meg også. Stor klem til deg

 2. Stakkar deg..
  Finner du trøst i musikken, eller blir det værre for deg?
  Du finner nok noen som er deg verdt snart. (vet det er ganske klisjé-aktig å si slikt, men de fleste gjør jo nettopp det!)
  Dette overlever du! 🙂 Sett på en eller annen sang med «now I’m stronger» eller noe slikt (for all del, -ikke britney…)
  Nattinatt..:)

 3. «Hvis jeg er så jævlig bra, hvorfor elsker de meg ikke da?»
  Jeg har spurt meg selv det samme altfor mange ganger, og vet ikke om jeg har kommet frem til noe vettugt svar. Men innerst inne velger jeg å tro at det bare ikke var meningen hver gang. Og den dagen du finner en du elsker som elsker deg tilbake (jeg VET den kommer, for uten å kjenne deg synes jeg at du virker som en fantastisk person) så vil det plutselig føles verdt alle hjerteknusene opp gjennom årene og alle de tunge farvelene.

  Er nok en mager trøst akkurat nå, men de sier for hvert brudd nærmer man seg den rette…

  Stor klem fra meg til Linn

 4. Du skriver så vakkert, selv om noe som er så ufattelig vondt. Jeg kjenner hjertet mitt krympe litt sammen og vri seg i smerte, for det gjør vondt når man elsker mer enn man blir elsket. Jeg kjenner deg ikke, men jeg kjenner følelsen.

 5. Linn, det går over.
  Jeg lover. Og du vil stå sterkere og gladere tilbake. Om litt.
  Jeg lover.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.