Jag gör vad jag kan

Jeg vant.

«Strekhjerte, som kanskje er vår nye Per Petterson: en flink bokhandler med en stor forfatter i magen.» – Oda

«Du er et sprellevende menneske, Linn!» – Bjørn Skogmo, melding på det fantastiske nettstedet Underskog.

Jeg tror vi fint kan si at dette er en god dag, som jeg vant. Selv om jeg har eksamen i morgen, har blitt dårlig og føler meg superkvalm og er svimmel og kjip, ikke får sove om natten, har litt vondt i hjertet og er stresset for det man kaller framtiden, så vant jeg i dag. I tillegg har jeg vært litt kattepasser denne uken og får valgfri middag av naboMia når hun kommer hjem. Hvem sa at det ikke finnes karma? Jeg får masse av det hver dag. Kudos til meg. Kudos til Linn som er en så bra tjej, det fortjener hun. I dag fortjener jeg det. Kudos til Linn for tiaraen på julebordet i går, for å ha så bra venner å le sammen med, for en god start på dagen med kjærestegutten, for å smile til kjipe kunder, for å lese så mange bra bøker, for å ha fått en ny bra jobb med nye flotte mennesker, for å kjøpe julesjokolade på bensinstasjonen på vei hjem, snakke med gutten bak kassa, synge på kent i bakken på vei opp til huset i Svingen og for å høre på kents nye skive, høyt, selv om det er sent. Kudos kudos kudos. Jeg tar sjølkudos i dag. Jeg vant. Hurra for meg.

2 kommentarer til «Jag gör vad jag kan»

  1. Hurra for deg.
    Det slo meg at jeg ikke har lest bloggen din på flere måneder, jeg som pleide å vente med utålmodighet på nye blogginnlegg fra deg, du som skriver så fantastisk bra og har vært den største inspirasjonen for meg noensinne. Du var en av grunnene til at jeg plukket opp pennen igjen etter et års skrivesperre. Jeg begynte med blogg fordi jeg ville finne den magien som jeg finner på strekhjerte.com og skrev i fjor en anbefaling om bloggen din i skoleoppgave. Jeg har ikke helt funnet magien enda, og jeg er langt fra en så god skribent som deg, men dæven – jeg må fortsette å lese bloggen din. Så lenge du skriver.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.