jeg blir, hvis du blir

Snøen smelter før den er kommet, igjen, men smilet mitt smelter ikke, selv om jeg gjør det, på den positive måten, hele tiden. Jeg kjøper feil pensumbok, fordi vi skal bruke den gamle utgaven, ikke den nye, det sier jo seg selv, hva er vitsen med en ny og oppdatert versjon av Bok-Norge, når man kan nøye seg med den gamle, og jeg må bytte, bytte, bytte, bytte, men jeg smiler og leser en bok på t-banen som veier mer enn resten av innholdet i sekken min tilsammen. Jeg går forbi huset hans, huset deres, akkurat idet han sender meg en melding om at det står en naken mann, to etasjer ned, og jeg vet det fra før, men jeg titter allikevel og smiler og skriver tilbake at jeg ikke ser ham. Sekunder senere velger min egen shuffle-knapp den samme sangen, og jeg får frysninger på ryggen, som jeg gjør hver gang jeg hører gitaren i starten, hver gang de er stille på konsert før de setter i gang. Og det er dette som er grunnen til at jeg skriver igjen.

Ikke alt det andre jeg har å fortelle, for det kan bli for mye av det gode, og dette har vært en av de tingene som er for mye av det gode, for mange smil til at det er mulig å tegne dem med skrift, jeg ligger ved siden av Krummis i sengen min og smiler, på grunn av alt dette.

Tilbake til min motivasjon for å skrive igjen, til dere, verdens beste band spiller på fredag, på John Dee. Jeg vet ikke hva jeg kan skrive som ikke blir gjentakelser av alt jeg har fortalt dere før. Men disse gutta fortjener deres oppmerksomhet. Ikke bare har de en sjarm som kunne slått en i bakken, men de har også sanger som kiler i magen. Og dette er helt sant. Jeg snakker om sanger som sniker seg inn i hodene deres og setter seg et sted i magen eller hjertet, et sted midt i mellom, og kiler. Jeg er rett og slett forelska i tim, i hvordan sangene deres føles inni meg, og det er bra på cd, men det er absolutt best på konsert.

Så vær så snill, kom på konsert. Kom på konsert fordi dere blir nysgjerrige på hvordan det føles å være forelsket i et band. Kom på konsert fordi dere har lyst til å kunne være kule og si, om noen år, når de har tatt over verden og blitt superberømte, at dere var på en konsert før det tok av, før de var allemannseie. Kom på konsert fordi dere vil se den tøffeste, mest karismatiske, heiteste, kuleste, beste (jeg tar meg lov til å si alt dette, selv om han har kjæreste) vokalisten noensinne. Kom på konsert fordi dere vil høre de tørreste vitsene mellom sangene. Kom på konsert fordi jeg sier det.

John Dee, fredag den 19. januar, Asleep varmer opp, og de er bra de også, det må bare bli best, akkurat som alle de andre gangene. Og for dere som har vært på konsert og tror dere har hørt alt, den nye låta deres er fantastisk, kanskje en av de beste tim-låtene jeg har hørt. Den sangen er verdt billettprisen alene. Den spinner i huet og setter seg et sted i bena, så de dirrer når Morten synger refrenget. Jeg tuller ikke.

Kom, kom, kom. Bli med på fest.

5 kommentarer til «jeg blir, hvis du blir»

 1. Vi kommer vi også! 🙂 Og vi kan love at det blir tørre vitser, masse smil…og mer til, og vi er gira som bare F på å spille!! Det kommer til å bli en utrolig bra kveld.
  Masse klemmer fra oss alle i tim (inkludert Gunnar – og han klemmer sjelden!!)

 2. oi, du får kommentar fra heltene selv!

  ..jeg kommer jeg også, vil jeg tro. man må jo oppleve dette!

 3. martekanutte: yesyesyes, dette blir knall!
  tim/sturla: fy flate, yesyesyes, dette blir knall! 🙂
  lenestol: yesyesyes, dette blir knall!!!!

 4. Og vi kjæm mainnstærk fra Ainess 🙂 søs og æ! Og vi gleda oss!!!!!! Og vi tar med oss en rømling fra Hamar! Det bi så jææævli bra! tim e BÆST!!!!!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.