ingen kan slå seg nå

Det er sånn her det blir. Svevende lykke og lag på lag med gode ting. Høsten er gule blader i håret og slagstøvler med sommerfugler på. En rosa paraply og et buss-skur. Et platecover i svart-hvitt. En pakke i posten. Inviter til middag på Sinsen og gi meg bøker som heter det samme som byene jeg skal besøke. Gå på jobb og jobb med de elskede bøkene. Papirlukt på fingrene. Bokrygger er alt du kan se. Smugles Johan Harstad bak disken. Smil til kundene. Kjøp din egen kaffe, den smaker bedre enn den du skulle drukket med han med filmstjernesmilet. Stå opp tidlig for å kikke ut av vinduet og kjenne på regnet.

Dette er den beste høsten. Noensinne.
Og det er ikke engang oktober.

10 kommentarer til «ingen kan slå seg nå»

 1. Bloggen din er den eneste som faktisk er deilig å lese. Vi har morsomme, smarte og kløktige blogger, men din er deilig. Det var på tide med en link =)

  Keep it up

 2. Bloggen din er den eneste som faktisk er DEILIG å lese. Vi har morsomme, smarte og kløktige blogger, men din er deilig. Behagelig, fin og varm. Det var på tide med en link =)

  Keep it up

 3. hvem er tim? og hva slags musikk spiller de? fin blogg forresten.

 4. Du vet de gangene når du leser noe og du bare blir gladere og gladere etterhvert som du scroller nedover (eventuelt blar siden, men vi er da tross alt i den digitale tidsalder) og bare ikke vil nå bunnen?

  Sånn har jeg det ihvertfall akkurat nå. Takk for den:)

 5. isak: takk skal du ha.

  applefish: tim er et band. sjekk link under «helteliste», eller bare les mer i denne bloggen. de er overalt.

 6. Du har en slik fantastisk blogg! Jeg har nominert deg til Esquils «Norges beste blogg» konkurranse. (og linker deg herved opp). Du skriver så bra at jeg blir rent misunnelig (på en god måte).

 7. det er så fint å komme til bloggen din i blant. for å være ærlig så gjør jeg det ikke så ofte, men hver gang så blir jeg satt ut, satt utav meg selv og mitt virrvarr, mitt spindelvev, og du er ikke skribent sier du, men du spinner meg inn likevel. du er så flink, er du. du har så behagelig språk og så god flyt, og jeg vet ikke, jeg blir bare så glad av å lese bloggen din. fortsett slik. 🙂

 8. Julianne. Du er den beste. Jeg blir så glad når du skriver noe til meg, akkurat som i «gamle dager» da du tryllet meg glad i en mail. Jeg tror ikke det finnes bedre kompliment å få på en kveld som denne. Takk skal du ha.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.