timtimtim

så var det tid for det obligatoriske «kom på tim, de spiller i kveld»-innlegget.

KOM PÃ… TIM, DE SPILLER I KVELD!

klokken 2300 på Skuret, smil mot smil, may irene på en sky, skuret sier på sine nettsider at gutta i bandet skal få deg til å falle 11 etasjer ned og at de ikke kan garantere at du klarer å reise deg igjen, og det høres bra ut for meg. jeg har skrevet utallige anbefalinger om dette bandet før. jeg er klar. kom kom kom. bare gjør det. sleng med deg de 30 kronene det koster å komme inn, og penger til litt pils eller et pent smil så noen spanderer. jeg har tatt frem tiaraen for anledningen og gleder meg som en gærning.

kom kom kom.

jeg tuller ikke.

kom!

6 kommentarer til «timtimtim»

  1. skulle ønske jeg var der. Fikk en telefon fra snill lillesøster med smil mot smil!

  2. jeg tenker -neste gang må jeg komme meg på Tim- så ikke slutt med “kom på tim, de spiller i kveld”-innlegget»

  3. ser forresten at du har kommet deg med på et bilde fra skuret 🙂 (tror jeg…ganske sikkert)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.