Och som jag önskar att du var här nu

I dag har jeg vært hos gutten som bor over togskinnene og spist potetgull, drukket te, spist is, lent meg ut av vinduet, sett på en gammel batman-film, ledd altfor høyt og lagt meg ned på gulvet hans når det ble litt for mye for meg. (Se, John, jeg linker til deg. I et innlegg. Ikke dårlig.) Så tok jeg bussen hjem og jeg satt som vanlig midt i, på bakerste rad. Og jeg smilte hele veien hjem. Så kom jeg hjem til ny seng. Helt ny seng, nyoppredd og fin. Og stor. Jeg hoppet litt i den, før jeg la meg ned og stirret i taket. Plutselig er det plass til noen ved siden av meg.

I morgen klokken 12 har jeg sommerferie og jeg planlegger en film i hodet. Har du filmmusikken? spurte John. Ja, sa jeg. Jeg har alt. Jeg har pariserhjulet, filmmusikken, litt av regien og gutten. Gutten er det viktigste. Han bor i Bergen, heter Rune og er världens finaste kille. Hvis det var noen tvil et sted på linja. Noe jeg ikke tror det er lenger.

3 kommentarer til «Och som jag önskar att du var här nu»

  1. Jeg bare konstaterer at det jeg sa om senga var korrekt.

    …her kan vi finne opp et språk som bare vi kan finne mening i…

  2. Jeg blir så glad, og det er det ikke for mye av om dagen. Jeg svirrer mellom din blogg og gutten sin blogg. Bare venter på en bekreftelse som kanskje ikke kommer, men uansett. det gjør meg glad.

  3. jeg gråter litt, helt sikkert er det, at en tåre kom. du vil få en vakker film!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.